elektrische jaloezieën

Bij de aanschaf van nieuwe jaloezieën denk je wellicht niet gelijk aan elektrische jaloezieën. Ze zijn echter meer dan het overwegen waard vanwege het grote gemak. Maar wist je dat er nog veel meer voordelen zijn? Daarnaast zijn elektrische jaloezieën in combinatie met domotica een grote uitkomst.

Wat is domotica?

Dit is een slimme manier om meerdere apparaten in huis met elkaar te verbinden. Het is een vernuft stukje techniek die ervoor zorgt dat je je apparatuur in huis aan kan sturen en eenvoudig kan bedienen. Hiervoor wordt bijvoorbeeld een afstandsbediening gebruikt, waarna je eenvoudig een knop indrukt en je jaloezieën naar wens in kan stellen. Domotica technologie wordt ook gebruikt voor lampen en maakt dan vaak gebruik van bewegingssensoren.

elektrische jaloezieën

Voordeel 1 het biedt gemak

Elektrische raamdecoratie staat garant voor gemak. Je kan je jaloezieën in een oogwenk bedienen vanaf de bank of je bed met een druk op de knop of eventueel met spraakbesturing. Ook bestaat de mogelijkheid de jaloezieën te kantelen om op deze manier de gewenste lichtinval te bepalen.

Voordeel 2 een veiliger huis

Wist je dat elektrische raamdecoratie ook veiligheid met zich meebrengt? Er zijn geen koorden aanwezig waar kinderen in verstrikt kunnen raken. Daarnaast kan je de jaloezieën vanaf je vakantieadres instellen zodat je jaloezieën in de avond bijvoorbeeld dicht gaan. Op deze manier lijkt het net alsof je thuis bent, terwijl je ondertussen op het strand ligt.

Voordeel 3 minder slijtage

Elektrische jaloezieën die elektrisch bediend worden gaan veel langer mee. Je kan je jaloezieën bijvoorbeeld niet op de verkeerde wijze openen of sluiten. Dit zorgt voor minder slijtage en je kan op deze manier veel langer genieten van je raamdecoratie, omdat ze over een langere levensduur beschikken.

Voordeel 4 je raamdecoratie hangt altijd goed

Het elektrische aspect zorgt ervoor dat je raamdecoratie altijd goed hangt. Je regelt dit eenvoudig middels de geleverde apparatuur. Elektrische jaloezieën bezitten op deze wijze altijd de gewenste hoogte en kunnen op elkaar af worden gestemd.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *