mflor

Design en pvc, gaat dat wel samen? Bij het merk Mflor in ieder geval wel. Een vloer kan van kunststof zijn en toch prachtig design hebben en perfect staan in een luxe inrichting. Mflor is een merk dat de meest hoogwaardige producten maakt van de meest stevige materialen, namelijk pvc.

mflor

Wat is pvc?

Pvc is een afkorting die aardig is vastgeroest in de volksmond. Dat komt doordat de volledige naam van dit materiaal nogal onbegrijpelijk is: polyvinylchloride. Het is een zeer goedkoop materiaal. Dat betekent niet dat het er goedkoop uitziet. Want pvc is heel makkelijk in uiterlijk te bewerken op de meest uitvoerige manier. Dat zorgt ervoor dat specialistische bedrijven zoals Mflor een pvc vloer het uiterlijk kunnen geven van natuursteen, tegel of zelfs hout. Het is niet van echt te onderscheiden. 

Stevig materiaal

Hoewel pvc bewerkbaar is als materiaal is het zeker niet slap. Sterker nog: pvc is een van de sterkste soorten kunststof die je kunt uitkiezen. Het is een materiaal dat je kunt bewerken zonder dat het afdoet aan de stevigheid van het materiaal. om die reden wordt pvc niet alleen veel gebruikt voor vloeren maar ook voor andere constructies zoals kozijnen, serres en meer. 

Mflor vloeren: wat ze uniek maakt

Een designvloer betekent vaak een vloer van natuursteen of een ander duur en zwaar materiaal. Met Mflor kun je het beste van beide werelden in huis halen: de prijs en stevigheid van pvc met het uiterlijk van natuursteen. Tegels, hout of natuursteen kunnen zij namelijk als de beste namaken met pvc. Het is amper van echt te onderscheiden. Mflor gebruikt namelijk een unieke techniek om dit natuurlijke effect in het pvc aan te brengen. Hierbij volgt de oppervlaktestructuur het dessin, waardoor de pvc vloeren er precies uitzien en aanvoelen als het natuurlijke product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *