Een kijkje in de spiegel

In de oudheid zag de mens zichzelf in het wateroppervlak. Wellicht verwarrend, maar een genie wat toen rondliep besloot daar goed gebruik van te maken. Niet lang daarna bewonderde men zich in gepolijste platen van koper of zilver. De eerste goedkope spiegels waren geboren, want ze waren vrijwel onbreekbaar. Maar ook u wil zich natuurlijk zien in een mooie spiegel. Want tel maar eens, hoe vaak werpt u er een blik in?

Perfect in het interieur

De goedkope spiegels die u zoekt moeten natuurlijk niet alleen functioneel zijn, maar ook prachtig staan in uw huis. Voor ieders stijl zit er wel iets tussen, zoals hout, aluminium of staal, alles in zwart, wit en vele andere kleuren. Van passpiegels tot wandspiegels, rond, ovaal of vierkant, goedkope spiegels zijn er in alle soorten, vormen en maten. Uw huis verdient een mooie spiegel, en u verdient het om er elke keer weer in te mogen reflecteren! Ze kunnen nog altijd niet praten, maar een beeld zegt zoveel meer dan woorden. Al is het maken van een selfie ook zeker aan te raden, in deze spiegels mag u gezien worden!

Lachspiegels? Met deze prijzen wel!

Een mooie vlakke spiegel weerkaatst het licht perfect. Echter, een kleine holling of bolling zorgt ervoor dat het een lachspiegel wordt. De meeste goedkope spiegels zijn helaas niet helemaal recht en vlak, waardoor goedkoop duurkoop blijkt en u er toch liever alleen een blik in werpt als deze op de kermis staan. Maar deze goedkope spiegels slaan die plank zeker niet mis. Hier lacht u om de prijs, niet om de realiteit die ze haarscherp reflecteren, tenzij u er zelf iets grappigs voor houdt natuurlijk, zoals uw huisdier die zichzelf voor het eerst ziet. Dus waar wacht u nog op, kies snel het mooiste exemplaar uit!

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*