Veranda

Na een dag hard werken kom je thuis en wil nog even lekker genieten in de tuin, een regenbui weerhoud je er niet van om onder de veranda te genieten van de prachtige natuur in je tuin. Zodra je wakker wordt kun je direct in de tuin zitten, lekker wakker worden in je eigen natuur met een kopje koffie. Mooier kan de dag niet beginnen, of het nu warm zomerweer is of in het najaar met veel wind en regen. Verasol maakt het voor je mogelijk om optimaal te genieten van je woning.

Top kwaliteit

Verschillende uitvoeringen

Je hoeft niet over een hoog budget te beschikken om een veranda van Verasol te kunnen kopen. Voor iedereen is er een geschikt model beschikbaar om in je tuin te plaatsen. De Greenline is een betaalbare model die geschikt is om in ieder soort tuin te plaatsen, of je nu een klassieke of moderne woning hebt. Met het Profiline model heb je een op maat gemaakt model voor jouw tuin, met naar wens een dak van glas of polycarbonaat. De Highline Cube is het neusje van de zalm, een prachtige moderne uitbouw die in iedere tuin past.

Diverse uitvoeringen

Persoonlijk advies

Bij Verasol snappen ze dat je niet even snel bepaald welke veranda je in je tuin wilt plaatsen. Het deskundige personeel denkt met je mee wat voor jou huis en tuin de beste optie is. Bij het inmeten van een uitbouw horen ook de technische berekeningen, natuurlijk doen de specialisten dit allemaal om je alle zorgen uit handen te nemen. Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan is een bezoek aan de showroom waarschijnlijk een goed idee.