Kies voor vloerverwarming

Als u de vloeren in uw badkamerrenovatie vervangt, overweeg dan om verwarmde vloeren toe te voegen. Verwarmde vloeren zijn niet zo duur om te installeren, en ze zullen waarde toevoegen aan uw huis. Bovendien kunnen ze u op de lange termijn zelfs geld besparen op de energiekosten, omdat ze efficiënter zijn om een ​​ruimte te verwarmen dan een centrale verwarming. Om nog maar te zwijgen van het feit dat verwarmde badkamer vloeren een enorm verschil zullen maken in uw comfort, vooral als u in een koud klimaat leeft. De meeste badkamer vloertegels zijn van nature koud. Maar als i de vloerverwarming maar even laat draaien, kunnen de tegels de warmte lang vasthouden. Wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u terecht bij radiatoren discounter.

Houd de belangrijkste armaturen neutraal

Bij het kiezen van sanitair tijdens een verbouwing komt u voor veel keuzes te staan. Natuurlijk moet u de armaturen selecteren die u het leukst vindt. Maar het is ideaal om neutrale opties te gebruiken voor de belangrijkste armaturen, bijvoorbeeld de wastafel, het toilet, de douche, het bad en de radiator.

Bovendien kan een duidelijk gedateerde badkamer de verkoopwaarde van uw huis negatief beïnvloeden. U kunt altijd wat meer gedurfde design flair toevoegen met kleinere armaturen en accessoires die gemakkelijker te verwisselen zijn als het tijd is voor een update.

Geef prioriteit aan ventilatie

Ventilatie is niet bepaald een opwindend onderdeel van de badkamerrenovatie. Maar het verbeteren van een slecht geventileerde badkamer moet een prioriteit zijn.

Zelfs als het niet per code verplicht is, is een badkamerventilator een slimme toevoeging. Het trekt vocht en geuren naar buiten, waardoor de luchtkwaliteit in de ruimte verbetert. Het helpt ook om schimmel- en meeldauw groei te voorkomen. Bovendien kunt u het het hele jaar door gebruiken in tegenstelling tot een badkamerraam, dat u misschien niet wilt openen bij koud of slecht weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *