Hoe kies je een perfecte geurkaars

Het kiezen van een perfecte geurkaars begint met nagaan waar jij zelf het meeste van houdt. Als jij een liefde hebt voor de natuur zijn natuurlijke geuren zoals dennen ook de geuren die waarschijnlijk het meest bij jou passen. Denk aan dingen die jij graag doet of dingen waar jij je het meest ontspannen bij voelt. Je kan natuurlijk ook afgaan op je intuïtie. Kijk rond in onze webshop en kies de geur die jou het meest aanspreekt. Wat wij jou in ook aanraden is om regelmatig af te wisselen van geur. Hierdoor ontdek je verschillende geuren en raak je niet gewend aan dezelfde geur.  Als je hulp nodig hebt bij het kopen en kiezen van onze geurkaarsen kan je ons altijd contacteren of je kan rondkijken in onze blog. Hier vind je veelinspiratie wat jou kan helpen bij het maken van een keuze.

Geurkaars in Glas

Het is natuurlijk ook leuk om een geurkaars in een glas te kopen. Dit ziet er leuk uit en zorgt ervoor dat er op geen enkele mogelijkheid ergens kaarsvet kan komen. Bij geurkaarsen (zonder glas) van kwaliteit heb je dit probleem over het algemeen niet, maar het kan natuurlijk gebeuren dat iemand de kaars schuin houdt. Ook ziet de vlam er anders uit in een glas. Het licht is door het glas wat meer verdeelt en ziet er wat rustiger uit.

2 van de meest populaire geuren

2 van de meest populaire geuren als het gaat om geurkaarsen zijn vanille en dennen. Dit is niet zonder reden. Vanille is voor veel mensen natuurlijk een bekende geur en spreekt van zichzelf ook ontspanning. Deze geur is een go-to voor veel mensen. Dennen is vooral populair bij mensen die houden van de natuur, maar ook voor mensen die gewoon houden van deze geur zelf.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*