Jaarlijks organiseren wij een groot kerstfeest. Dit kerstfeest is bij onze oom op het landgoed. Het landgoed wordt altijd erg mooi aangekleed en de sfeer zit er elk jaar goed in. Dit jaar wilden wij het landgoed weer voorzien van een mooie aankleding. Echter was het zo dat onze oom dit jaar opgenomen was in het ziekenhuis. Hij had corona opgelopen en hierdoor was het voor ons niet een realistisch plan om het landgoed te voorzien van allerlei kerstbomen met bijbehorende kerstversiering. Wij waren dus op zoek naar een manier waarop het aankleden minder werk zou kosten. Voorgaande jaren had onze oom hier altijd veel tijd voor vrijgemaakt. Hij haalde stuk voor stuk verschillende mooie kerstbomen op zoals een echte nordland. Nu was dit niet mogelijk en kwam deze klus op de schouders van de familie te liggen. Opzich was dit geen probleem, alleen hadden wij wel een manier nodig om deze klus minder arbeidsintensief te maken. Wij hebben toen met elkaar overleg gehad en kwamen tot de conclusie dat houten kerstbomen erg praktisch zijn om op te stellen. Daarnaast zijn houten kerstbomen ook erg makkelijk om te bestellen en te laten leveren. Voor onze traditie was het natuurlijk wel vloeken in de kerk om niet echt kerstbomen neer te zetten, maar beter iets dan niets. Wij hebben toen op het internet gezocht naar een leverancier van houten kerstbomen en kwamen op deze manier terecht op houtenkerstboom.com .

Een houten kerstbomen die er toch wel erg mooi uit ziet

Wij hebben op de website rondgekeken naar mooie houten kerstbomen. In eerste instantie wisten wij niet zo goed of dit qua sfeer zou kunnen werken. Wij hadden echter al besloten dat wij niet zoveel andere keuzes hadden en hebben onszelf opengesteld voor een mooie houten kerstbomen. We zagen op de website verschillende voorbeelden van houten kerstbomen en langzamerhand zag het er misschien toch niet zo erg uit. Wij hebben toen nagedacht hoeveel houten kerstbomen wij nodig hadden om het landgoed er leuk uit te kunnen laten zien. We hebben gekozen voor verschillende houten kerstbomen zodat we niet allemaal dezelfde houten kerstbomen hadden. Dit leek ons voor de diversiteit en goed plan. We hebben toen contact opgenomen met het bedrijf en zijn vriendelijk te woord gestaan. Toen hebben wij 20 houten kerstbomen besteld en kregen toen een betaalverzoek. De bestelling was zo geplaatst en in de weken daarop hebben we de houten kerstbomen aan huis bezorgd gekregen. Toen we uiteindelijk kerst hebben gevierd moesten wij bekennen dat de houten kerstbomen best veel sfeer met zich meebrengen. De houten kerstbomen waren daarbij super eenvoudig om op te stellen! 
Wilt u ook eenvoudige kerstversiering die toch sfeervol is?

Meer weten?

Wanneer u ook op zoek bent naar eenvoudig op te zetten kerstbomen, overweegt u dan eens:

  • Om houten kerstbomen te kiezen in plaats van een echte kerstboom
  • De houten kerstbomen van houtenkerstboom.com te bekijken
  • Een aantal houten kerstbomen te bestellen via deze website

Wij hebben achteraf geen spijt van de keuze die wij hebben gemaakt voor houten kerstbomen en kunnen dezelfde houten kerstbomen dit jaar eenvoudig hergebruiken. Super duurzaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *