Hout

Meubels op maat maken geeft je de mogelijkheid om meubels te ontwerpen die helemaal passen bij jouw wensen en eisen. Zo kun je bijvoorbeeld kasten op maat laten maken zodat ze perfect passen in de ruimte waar jij ze wilt gebruiken. Zo kun je de ruimte optimaal benutten.

Meubels op maat maken in uiteenlopende situaties

Meubels op maat makenMeubels op maat maken kan dus voor de meest uiteenlopende situaties. Wil je bijvoorbeeld een specifiek formaat tafel? Dan kan die voor jou gemaakt worden. Wil je een kastenwand in je slaapkamer? Ook dat leent zich uitstekend voor maatwerk. Op maat gemaakte meubels zijn vooral fijn als je in de standaardcollectie niet vind wat je zoekt. Bijvoorbeeld omdat ze een afwijkend formaat nodig hebt, of in het geval van een kast een hele specifieke indeling wenst. Of misschien heb je een bepaald idee in je hoofd en is dit niet terug te vinden in de standaardmeubels.

Bepaal zelf hoe jouw meubelstuk eruit komt te zien

MaatwerkHet fijne van meubels op maat maken is dat je alles zelf kunt bepalen. Afmetingen, vorm, indeling maar ook afwerking en materialen. Zo zijn er verschillende houtsoorten die elk een eigen look en feel met zich mee brengen. Denk bijvoorbeeld aan teak, noten, eiken, grenen, kersen of zelfs hpl en melamine. Door de afwerking en materiaalkeuze kun je de meubels in jouw eigen stijl laten maken. Dus of je nu van een modern interieur houdt of liever landelijke of klassieke meubels wilt, bij maatwerk is het allemaal mogelijk. Een meubelmaker kan je hierbij adviseren.

Kies voor een ervaren professional

Kies voor je op maat gemaakte meubels voor een expert met ervaring. Een professional die goed kan luisteren aan jouw ideeën en deze om kan zetten naar een daadwerkelijk ontwerp. Pas als jij akkoord bent met het ontwerp, wordt het meubelstuk voor je gemaakt.