Maxifleur

Niets is zo ingewikkeld als het onderhouden van planten en bloemen, dat is ook niet vreemd want iedere plant of bloem heeft een andere behandeling nodig. Waar de ene plant een keer per week water nodig heeft, moet de andere dit drie keer hebben. Ook met het zonlicht is het voor iedere plant of bloem weer anders, bij Maxifleur koop je kunstplanten die je geen water hoeft te geven, en ze kunnen zonder dood te gaan in de volle zon staan. Groen of prachtig kleurrijk in de bloei, een rijk assortiment.

Webshop

Schitterende hangplanten 

Niet alleen planten voor in een pot zijn er in het assortiment van Maxifleur beschikbaar, ook prachtige hangplanten die van uitstekende kwaliteit zijn. Maar ook bomen en planten voor in de tuin kun je bij Maxifleur kopen, het is de oplossing om altijd zomer en winter binnen en buiten groen te hebben. Wanneer je op zoek bent naar een bos zijden bloemen die niet van echt te onderscheiden zijn zit je bij de webshop ook goed. Veel bloemen die eruit zien als echt en prachtig van kleur zijn.

Realistisch

Alle planten en bloemen zijn in het echt te zien

In de webshop vind je het hele assortiment bloemen, planten en bomen van Maxifleur. We kunnen ons voorstellen dat je deze ook wel in het echt wil zien, wil voelen wat de kwaliteit is van de plant of bloem waar je interesse in hebt. In de showroom van het bedrijf ben je altijd welkom om te komen kijken naar de mooiste bomen, planten en bloemen. Op deze manier heb je een goed beeld over het complete assortiment wat er wordt aangeboden.