lamelparket vloer

Wil je een vloer die mooi afgewerkt is en waarbij de kans op werken minimaal is, dan kun je denken aan een lamelparket vloer. Omdat de delen kruislings op elkaar zijn gelijmd, is de kans nihil dat het hout zal werken. Hierdoor heb je een mooi vlak afgewerkte vloer die je zwevend kan leggen, het click systeem heeft ook zijn voordelen omdat je geen lijm nodig hebt bij het aanbrengen. Vaak is er wel een keuze te maken in de breedte van de delen, men spreekt dan over stroken. Bij knulsthoutenvloeren.nl kun je deze vloer bestellen in zowel 1 strooks, als 3 strooks. 

Eenvoudig zelf de vloer leggen

Voor het leggen van houten vloeren is wel enige kennis vereist, bij het leggen van een lamelparket vloer is het alsof je laminaat aan het leggen bent. Voor de gemiddelde klusser is het eenvoudig om deze vloer te leggen, ga je verhuizen dan heb je binnen no time de vloer ook weer weggehaald om eventueel mee te nemen naar de nieuwe woning. De afwerking van de vloer is al gebeurd, heb je de vloer gelegd dan ben je in principe direct klaar en kun je ervan genieten. Om zoveel mogelijk geluid tegen te gaan, kun je een geluidswerende ondervloer neerleggen.

Enorme keuze

Wanneer je kijkt in het assortiment van knulsthoutenvloeren.nl dan valt het enorme assortiment op, een lamelparket vloer kun je kopen in elke kleur. Perfect om een prachtige vloer te leggen in zowel klassieke als moderne interieurs, kies een mooie lichte kleur of een knusse warme kleur die bij je meubels past. Je kunt voor de afwerking ook een keuze maken tussen wax, olie en lak. Elke afwerking heeft zijn eigen specifieke kenmerken waarvan je kunt profiteren, wil je meer weten dan is het mogelijk om contact op te nemen met een van de medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *