Renoveren

Ik woon nu al 19 jaar in hetzelfde huis. Ik weet elk verstop plekje, elk plekje die gebreken heeft, elk plekje waar ik mijn initialen heb gegrafeerd en elk plekje die ik heb onder getekend toen ik jonger was. Je weet waarschijnlijk al wat ik wil zeggen. Het is te bekend, er moet geïnnoveerd worden. Het moet nieuw, onbekend en niet saai zijn waar ik woon. Mijn ouders waren het er helemaal mee eens, dus het werd maar eens verbouwen.

We beginnen bij mij!

Ik wilde natuurlijk beginnen bij mijn eigen kamer, aangezien ik me daar het vaakst opsluit. Zo wilde ik mijn kast verven mijn muren en mijn deur. Mijn deur ziet er niet meer uit dus daar moet echt iets aan gedaan worden. Dat is dan ook waar we mee begonnen, de spullen gingen de kamer uit en we begonnen te verven. Een rustige beige kleur heb ik gekozen, aan de wand komen dan fleurige schilderijen. Ook ben ik online gaan kijken naar een ledstrip. Zo maakt het de kamer leuk als het licht uit is. Ik heb gekozen voor een ledstrip warm wit. Het maakt de kamer gezelliger maar het wordt niet druk door duizenden lichtkleurtjes. Online zag ik dat het niet heel erg duur was en er was ook nog is gratis verzending, perfect voor mijn kamertje dus. Daarnaast wilde ik ook een nieuw bed want die van mij is erg versleten en hij kraakt elke keer als ik me omdraai. Voor de rest is er een goeie schoonmaak geweest en zijn de meubels verschoven. Gelijk een leukere kamer zonder er super veel tijd en geld aan te besteden.

Leuk tripje

Natuurlijk is alleen mijn kamer niet genoeg. De keuken en de badkamer wilde we veranderen. De steentjes in de badkamer vonden we niet mooi meer en het paste gewoon niet meer bij onze stijl. Daarom gingen we snel op zoek naar nieuwe steentjes voor de badkamer. Ik vind het altijd een leuk tripje naar de winkel omdat je zo veel inspiratie op kan doen en zo veel leuke combinaties en kleuren ziet. Ook krijg je persoonlijke hulp voor de beste keus voor de badkamer.

Combinaties, combinaties, combinaties

Naast het veranderen van de steentjes in de badkamer wordt de keuken aangepast. Hier is het belangrijkst een likje verf om de ooit witte muur weer wit te maken. Ook nieuwe tegels op de vloer zal de keuken afmaken. Aangezien we een inloop keuken hebben moet het wel passen bij de woonkamer en in het specifiek de eetruimte. Daarom moesten de tegels passen bij de nieuwe eettafel die we al eventjes geleden hadden gekocht.