Bron: Rainbow Collection

Maak een blijvende indruk

Dus, denk je dat de ingang de enige plek is waar je een geweldige indruk kunt maken? Naast je entree, kun je dat ook op je balkon doen. Hoe? Zet een kleine console tafel neer om buiten een bijzonder design moment te creëren. Je gasten kunnen dit prachtige balkon heiligdom al zien voordat ze naar binnen gaan. Als je op zoek bent naar ideeën om een ​​balkon te renoveren, kies dan in plaats van een enorme buiten bank of -stoel voor een slanke bank. Het neemt minder ruimte in beslag en zal erg gezellig zijn als je kussens, kussens of een deken toevoegt.

Schaduw toevoegen

Ideeën voor balkon overkappingen zijn een van de unieke manieren om je balkon te decoreren. Bedek je balkon om schaduw, bescherming tegen zonlicht en regen te creëren. Het is echter niet nodig om een ​​permanente structuur te bouwen. Bevestig liever buitenstof of een touw aan de hoekpilaren voor een bohemien look. Kies je toch voor een permanente structuur? Overweeg dan een knikarmscherm of uitvalscherm. Knikarmschermen en uitvalschermen zijn ideaal, omdat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen.

Hang een hanglamp op

Een metalen hanglamp is een van de beste manieren om je exterieur te verfraaien. Maar aangezien het niet jouw woonkamer is, kun je ook wat op de natuur geïnspireerde materialen gebruiken, zoals keramiek en noppen hout.

Pak de aandacht en verwijs deze naar buiten

Heb je een geweldig uitzicht naar buiten en je woonkamer komt uit op het balkon, dan moet je de aandacht naar buiten trekken met het plaatsen van strategische meubels. Je kunt sculpturale stoelen in elke juiste kleur gebruiken. Deze zien er aantrekkelijk uit en richten de blik van je gast op het uitzicht naar buiten. Je kunt er zelf ook van genieten met je avond koffie tijdens zonsondergang.

Gebruik een privacyscherm

Een aantrekkelijk privacyscherm kan je stijlvolle kleine balkon afdekken. Het toevoegen van een privacyscherm beschermt niet alleen de dingen die op het balkon worden bewaard tegen regen en zonlicht, maar je kunt ook genieten van je gezellige en romantische momenten zonder dat iemand je stoort. Meestal worden deze schermen geleverd met kleine bevestigingsmiddelen waardoor ze gemakkelijk op te hangen zijn. Voeg wat groen toe met potplanten om het geheel compleet te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *