pocketveer matras 90x200

Een goede nachtrust is voor iedereen noodzakelijk, of je nu een kind in de groei bent of een volwassenen die na een dag hard werken ook zijn rust nodig heeft. Een pocketveer matras 90×200 bestaat uit diverse losse veren, die ook afzonderlijk van elkaar in een matras zijn verwerkt. In het middel zijn de veren met elkaar verbonden, hierdoor kunnen de veren perfect inspelen op de bewegingen die je in bed maakt. Ook de ondersteuning die je nodig hebt hoef je zeker niet over te twijfelen.

pocketveer matras 90x200

Verschillende soorten

Ook bij een pocketveer matras 90×200 is er in verschillende soorten, waar de een een zacht matras nodig heeft voor zijn lichaam, heeft de ander juist een stevig model nodig om de goede ondersteuning te krijgen. Gelukkig kun je zelf kiezen welke toplaag je kiest voor je matras, de stoffen die gebruikt zijn voor het matras komen van een vaste leverancier waarmee perfecthomeshop.eu samenwerkt. Door deze jarenlange samenwerking ben je verzekerd van de beste kwaliteit stoffen.

Meerdere maten

In de webshop van perfecthomeshop.eu vind je naast het pocketveer matras 90×200 ook andere maten, voor zowel een eenpersoonsbed als tweepersoonsbedden zijn de matrassen beschikbaar in het assortiment. Net als alle andere matrassen in de webshop is ook dit matras voorzien van een afritsbare hoes, deze hoes is ter bescherming van het matras zodat je altijd een fris matras hebt om op te liggen. Natuurlijk is de hoes eenvoudig te wassen in de wasmachine, de hoes is tevens anti allergeen. 

Posted in: Tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *