Aanpassing van de zolder voor gebruiksdoeleinden is zeker geen gemakkelijke taak. Verschillen in plafondhoogte, onevenredige hellingen, plafonds en dakramen zijn de moeilijkheden die we gaandeweg tegenkomen bij het ontwerpen van functionele zolder verlichting.

Hangende lampen in kamers met lage plafonds kunnen het moeilijk maken om vrij te bewegen, en het gaat er niet om dat u uw huis in een hindernisbaan verandert. Daarom bieden wij voor dit type kamers lampen aan met meerdere lichtpunten die in een gekozen richting kunnen worden gericht. Door lampen met een systeem van twee of meer verstelbare lichtbronnen te gebruiken, beperk je het aantal lichtpunten op het plafond. Dit bespaart ruimte en vermindert de behoefte aan wandlampen en wandlampen om de kamer te verlichten. Vanwege de grote hoeveelheid binnenvallend natuurlijk licht hebben we ervoor gekozen om armaturen uit één stuk uit deze familie te gebruiken. Ook verlichting aan het plafond, zoals plafondarmaturen of inbouwarmaturen, is een goede oplossing.

Met een lage zolder is het onbetwiste voordeel van het gebruik van deze oplossing het feit dat de verlichtingsarmaturen die aan het plafond zijn gemonteerd geen obstakel vormen, en bovendien het interieur optisch vergroten. De armaturen die aan het plafond hechten en tegelijkertijd een elegant decoratief accent creëren kunnen de perfecte oplossing zijn. Bij de diverse armaturen zul je een scala aan keuzes krijgen zoals vermogen, armatuurgrootte, lichtkleur en behuizingafwerking (zilver, gesatineerd nikkel en wit).

Zolder verlichting is over het algemeen niet veel duurder of goedkoper dan andere soorten verlichting. Wel is de prijsrange aardig breed, en doordat er zoveel verschillende soorten zolder verlichtingen zijn is het lastig om prijzen te nomen. Het is daarom een verstandig idee om de verschillende lampen voor de zolder te vergelijken zodat je zelf tot een beslissing kunt komen. Het hangt heel erg van je budget, wensen en smaak af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *