Zoektocht naar een geschikt bedrijf voor mijn dakramen

Ik was al even op zoek naar een geschikt bedrijf om nieuwe dakramen bij te bestellen. Een vriendin van mij raadde me hiervoor bouw-handel.nl aan. Zelf kende ik dit bedrijf niet echt, maar je weet toch maar nooit dus ging ik de website gaan bekijken. Mijn mening hierover deel ik graag hieronder.

Hoe heb ik dit bedrijf zelf ervaren, los van deze vriendin?

De website zag er professioneel en verzorgd uit. Ik kan er weinig op aanmerken eigenlijk. Alles was zeer duidelijk. Ik zag ook al heel vlug dat dit bedrijf een goede naam had opgebouwd. Zo konden ze rekenen op een gemiddelde score van 9/10 op basis van wel meer dan 600 klantenervaringen van andere klanten, maar toch wilde ik de medewerkers een beetje testen. Testen in de zin van: ik wilde een vraag stellen aan hen en kijken hoe dit behandeld zou worden. Ik stelde mijn vraag via het contactformulier(maar dit was ook perfect mogelijk door te mailen, te bellen of deze in de showroom te stellen), en kreeg niet veel later een antwoord terug. Hierin kon ik ook niets opzeggen.

Het antwoord was kort, maar zeer duidelijk, vriendelijk en deskundig. Meer had ik dus niet nodig eigenlijk. Bovendien zag ik wel enkele mooie dakramen op de website staan, ik heb dus even getwijfeld, maar heb de stap toch gezet en heb er besteld. Deze kon ik op een heel veilige en eenvoudige manier online bestellen en online betalen. En de website doet wat ze beloven: binnen een week waren mijn dakramen leverbaar. Bovendien zijn deze van zeer goede kwaliteit en zien ze er ook zeer goed uit in het echt. Kortom, mijn vriendin had gelijk. Bedankt bouw-handel.nl!